MET WIE GA JE IN ZEE?

NXTwebdesign bouwt niet alleen betaalbare websites voor starters maar heeft ook ervaring met grotere ondernemers zoals webwinkels en zorg instellingen.
Met meer dan 6 jaar ervaring op het gebied van webdesign en SEO zijn we ervan overtuigd dat we altijd een meerwaarde zijn bij grote en kleine internet projecten.

We zijn betrokken vanaf de start tot en met de oplevering en zorgen dat elk project perfect en volgens afspraak opgeleverd wordt, hoe klein of groot de opdracht ook is. Met oog voor detail en persoonlijke aandacht. Elke klant heeft altijd èèn centraal aanspreekpunt waar je met je vragen terecht kan en wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

STARTERS

Om het voor de starter betaalbaar te houden werken wij met vooraf zelf ontworpen templates. Daarin maak je een keuze, dan halen we de onderdelen die je niet wilt gebruiken eruit en voorzien we je nieuwe website van jou logo en bedrijfs kleuren.
Daarna zet jezelf je teksten en afbeeldingen op je website en is de website klaar om online te gaan.
Het online zetten en hosten van je website valt onder ons beheer. Wij zorgen voor updates en backups en controleren jou website op veiligheid en functionaliteit. Ook zorgen wij voor een goede instelling van je SEO tool, zodat je snel wordt gevonden in Google.

GOED OM TE WETEN

  • Geoptimaliseerd voor smartphone & tablet
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Professionele en bekwame servicedesk
  • Backups & updates inclusief
  • Geen verborgen kosten

TRENDS & ONTWIKKELINGEN

De laatste trends & ontwikkelingen binnen het webdesign vak volgen we op de voet. Dit doen we onder meer door veel samen te werken met vakgenoten van andere webdesign bureau’s. Op deze manier zijn we altijd in staat te om de nieuwste technieken toe te passen. Zo laten we ons ook altijd regelmatig informeren over de laatste ontwikkelingen op SEO-gebied.

LANGDURIGE SAMENWERKING

Wij zetten altijd in op een lange termijnrelatie met de klant. Een duurzame relaties en goede samenwerking zijn immers het fundament van de meest succesvolle websites. Dit omdat een website door de nieuwste inzichten en metingen continue moet worden aangepast om optimaal te presteren. Door onze jarenlange ervaring in webdesign en marketing weten wij een goede conversie te behalen.

Wij Zijn Hier Om Jouw Business Een Boost Te Geven!

Door Creatieve Ideeën, Innovatie & Vastberadenheid

Neem contact op!