Recente projecten die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd.

Bekijk Onze Tarieven!

Wat andere zeggen over NXT Webdesign

Testimonial

Wanneer je op zoek bent naar een professionele webdesigner dan raad ik NXT Webdesign aan. Ze wisten precies mijn wensen te verwerken in de website. Ik ben echt meer dan blij met NXT webdesign!

Socitric
Testimonial 2

Ik had snel een complexe website nodig. NXT Webdesign is deze uitdaging aangegaan en heeft mij positief verrast. Binnen twee weken stond mijn complete website live en hij is prachtig!

Next Gen Capital

Dit is hoe onze samenwerking eruit gaat zien.

1. KENNISMAKING

Wij nemen vrijblijvend contact met u op om al uw eisen en wensen en uw vragen door te nemen. Tijdens dit gesprek geven wij advies en eventuele tips mocht dit nodig zijn.

2. DESIGN

Er wordt volgens de planning een ontwerp gemaakt op basis van uw eisen en wensen zoals deze in het eerdere gesprek besproken zijn, zodra dit ontwerp af is ontvangt u een bericht om het resultaat te beoordelen.

3. UW GOEDKEURING

Na uw goedkeuring van het ontwerp wordt de website gebouwd en kunt u ( of wij ) uw persoonlijke teksten en afbeeldingen toevoegen. Uiteraard wordt u volledig ondersteund mocht u vragen hebben.

4. OPTIMALISATIE

Uw website wordt door ons geoptimaliseerd voor vindbaarheid in Google, snelheid en veiligheid. De SEO plugin wordt geconfigureerd en wij verzorgen een SSL certificaat voor uw website.

5. LET’S GO LIVE

Uw website wordt online gezet! U heeft nu nog de mogelijkheid om de laatste aanpassingen te doen.

Wij Zijn Hier Om Jouw Business Een Boost Te Geven!

Door Creatieve Ideeën, Innovatie & Vastberadenheid

Bekijk onze tarieven!